Chystáme Konferenci k závěru pilotáže PBIS s tématem Praktické aspekty zavádění PBIS v základních školách

domů / blog / Chystáme Konferenci k závěru pilotáže PBIS s tématem Praktické aspekty zavádění PBIS v základních školách

Přihlaste se na konferenci s účastí pedagogů z pilotních škol a pojďte si poslechnout jejich zkušenosti.

Konference probíhá pouze prezenčně a kapacita míst je omezena. Je určena všem zájemcům o podporu chování a duševního zdraví dětí ve škole v rámci ověřeného zahraničního systému PBIS. Nepromeškejte jedinečnou šanci.
Kdy: čtvrtek 26. ledna 2023 od 10 do 15 hodin Kde: Sál architektů na Staroměstské radnici, 4. patro (Staroměstské náměstí 1, Praha 1) Jak se přihlásit? K účasti se registrujte zde (do 23. ledna 2023 nebo do naplnění kapacity 80 míst)
Program: Kdy: čtvrtek 26. ledna 2023 od 10 do 15 hodin Kde: Sál architektů na Staroměstské radnici, 4. patro (Staroměstské náměstí 1, Praha 1) Jak se přihlásit? K účasti se registrujte zde (do 23. ledna 2023 nebo do naplnění kapacity 80 míst)
       
Komu je konference určena: Konference Pozitivní podpory chování PBIS (Positive Behavioral Interventions & Supports) je určena expertům v oblasti školství, ředitelům a učitelům základních škol, speciálním pedagogům, asistentům pedagoga, výchovným poradcům a všem, které zajímají inovativní přístupy ve vzdělávání a podpora duševního zdraví žáků a pedagogů. Výchovná poradkyně Anna Preclíková o zavádění rámce Podpory pozitivního chování žáků na své škole řekla: “Každý žák předem přesně ví, jak se mají učitelé i spolužáci chovat k němu a on k nim. … Všem dětem říkáme, co po nich chceme. Přijatá jednotná pravidla se vztahují k bezpečí, odpovědnosti a vzájemné úctě, a to ve všech prostorách školy.“ Více o PBIS se dozvíte na našich webových stránkách nebo v článku z poslední konference PBIS.
Projekt podpořili: Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové v rámci programu Active Citizens Fund, jehož cílem je podpora občanské společnosti a zmocnění znevýhodněných skupin. Program je financován z Fondů EHP a Norska. Záštitu převzal radní hlavního města Prahy PhDr. Mgr. Vít Šimral, Ph.D. et Ph.D.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..